Ekstra deviško olivno olje, 1L steklenica
Skrben proces ekstrakcije in proizvodnje se začne pri hladni temperaturi med 20 in 28 stopinjami Celzija, ki v kombinaciji z najnovejšimi stroji omogoča pridobitev ekstra deviškega olivnega olja vrhunske kakovosti.
Nerafinirano ekstra deviško olivno olje je pridobljeno neposredno iz oljk in izključno z mehanskimi postopki.
Ni na zalogi
Nerafinirano olivno olje najvišje kakovosti (Extra Virgin Olive Oil).
Hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost: 4063 kJ (971 kcal)
Maščobe: 98,8 g (vsebuje: nasičene – 19,0 g, enkrat nenasičene – 65,1 g, večkrat nenasičene – 15,7 g)
Ogljikovi hidrati (vključno s sladkorjem): 0 g
Beljakovine: 0 g
Sol: 0 g
Sestavine: Ekstra deviško olivno olje, pridobljeno neposredno iz oljk in izključno z mehanskimi sredstvi.
Shranjujte pri sobni temperaturi stran od neposredne sončne svetlobe in virov toplote.